széchenyi erfa logo

ARBA FÉMTECH KFT.

Adatvédelem

ARBA Fémtech Kft. adatvédelmi leírása

1. Bevezetés:
Az ARBA Fémtech Kft. vállalkozás, elkötelezett az ügyfelek és partnerek személyes adatainak védelmében. Ez az adatvédelmi leírás bemutatja, hogyan kezeljük az Ön által megosztott személyes információkat, és miként garantáljuk azok biztonságát.

2. Gyűjtött adatok:
A cégünk kizárólag olyan személyes adatokat gyűjt, amelyek szükségesek a szolgáltatásaink nyújtásához és az üzleti kapcsolatok kezeléséhez. Ide tartozhatnak nevek, elérhetőségek, és más releváns ügyféladatok.

3. Adatkezelés célja:
Az Ön személyes adatait kizárólag a megállapodásaink és szolgáltatásaink teljesítése érdekében használjuk fel. Ezek az adatok nem kerülnek harmadik félnek értékesítésre, és kizárólag belső célokra használjuk fel.

4. Adatbiztonság:
A cégünk szigorú intézkedéseket alkalmaz az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Az adatok hozzáférését korlátozották, és megfelelő technológiai eszközökkel védekezünk a jogosulatlan hozzáférések és adatvesztések ellen.

5. Harmadik felek:
Az Ön személyes adatait nem osztjuk meg harmadik felekkel, kivéve, ha jogszabály vagy szabályozás kötelez minket erre, vagy ha az ügyfél kifejezetten hozzájárulását adja.

6. Felhasználói jogok:
Az ügyfeleinknek joga van az általuk megadott személyes adatokhoz való hozzáféréshez, azok módosításához, illetve törléséhez. A jogosultságok gyakorlásához kérjük, lépjen kapcsolatba az adatvédelmi tisztviselőnkkel.

7. Adatvédelmi Politika Frissítése:
Ez az adatvédelmi leírás időszakosan frissülhet a jogszabályi változások és az üzleti folyamatok fejlődése alapján. Az újabb verziók azonnal érvénybe lépnek a közzétételük napjától.

Ez a dokumentum a [2023.09.17.] napon került utoljára frissítésre.