Ismerje meg cégünket

Bemutatkozás

Az ARBA Fémtech Kft. elhivatott a magas színvonalú fémipari megoldások és szolgáltatások nyújtásában. Több mint egy évtizede vagyunk jelen a piacon, és a német BJM VerWaltungs cégcsoport tagjaként folyamatosan fejlődünk és bővítjük tevékenységi körünket.

Székhelyünk Debrecenben, ahol az elkötelezettség és az innováció találkozik. Cégünk fő profilja tervezés, lézervágás, élhajlítás, CNC marás, lakatosmunkák, hegesztés és összeszerelés terén áll. Minőségi munkát végzünk prémium kategóriás német gépek segítségével, és rugalmasan kezeljük a szénacél, rozsdamentes acél, alumínium és horganyzott anyagok megmunkálását.

Az ARBA Fémtech Kft. nem csupán a minőségi gyártásról szól. Vállaljuk az egyedi megjelölést is, és rugalmasan kezeljük a kis és közepes szériás termékek gyártását, valamint az egyedi, speciális alkatrészek megmunkálását is.

Vállalatunkat az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 minősítésekkel is elismerték, amelyek bizonyítják elkötelezettségünket a magas minőség és a környezettudatosság terén.

Új, modern gyártócsarnokunk és 1500m2-es telephelyünk Debrecenben lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló színvonalú szolgáltatást nyújtsunk partnereink számára. A számítógépen vezérelt raktárkészlet és az új targoncák gondoskodnak arról, hogy ügyfeleink mindig a legkényelmesebb és leghatékonyabb szolgáltatásban részesüljenek.

Közeljövőben tervezünk egy 2000 négyzetméteres, modern gyártócsarnok létrehozását, ami lehetőséget teremt számunkra a kapacitás növelésére és a fejlett technológiák bevezetésére.

Ez az új létesítmény nem csupán egy bővített gyártótér lesz, hanem a legújabb ipari technológiák otthona is. Új berendezések és fejlett gépek segítségével tervezünk előrelépni, hogy hatékonyabbá tegyük a termelési folyamatokat és növeljük a termékportfóliónkat.

Rutinos, képzett kollégáink terveznek és gyártanak nagy hozzáadott minőségű termékeket.

Tekintse meg portfóliónkat és tekintse meg, hogyan tudunk segíteni az Ön vállalkozásának. Várjuk érdeklődését és lehetőséget, hogy részese lehessünk az Ön projektjének sikeres megvalósításában!

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk bármilyen kérdéssel vagy megkereséssel kapcsolatban!